Comença un nou cicle dels Premis Literaris de Benicarló amb la presentació de les bases

Comença un nou cicle dels Premis Literaris de Benicarló amb la presentació de les bases
04/06/2021 -

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, i el cap de Comunicació d’Onada Edicions, Òscar París, han presentat una nova edició dels Premis Literaris Internacionals Ciutat de Benicarló. Una edició que continua en la línia de «l’excel·lència i de la bandera de la capitalitat cultural que defensem des de Benicarló», ha assenyalat el regidor, i en la qual, per primera vegada, els participants hauran de lliurar els originals a través d’una plataforma electrònica que, ha assegurat Manchón, «agilitarà molt tot el procés i, a més, suposa una aposta per la sostenibilitat i per l’estalvi de paper».

Pel que fa a les categories, l’edició de 2021 dels Premis Literaris manté les mateixes novetats que es van presentar l’any passat: continua un any més el veterà Premi d’Àlbum Infantil Il·lustrat i segueixen la segona edició del premi de Divulgació Científica i del premi de Cuina, Salut i Sostenibilitat, dues categories sorgides de la reestructuració de l’any passat. A més, també continua el premi de Narrativa Juvenil, una nova modalitat creada de cap i de nou per a l’edició de 2020.

Pedro Manchón ha aprofitat l’anunci de la nova edició dels Premis Literaris per a presentar també el cartell que il·lustrarà l’edició de 2021, obra de l’artista benicarlanda Irene Furió. El regidor no ha passat per alt tampoc l’agraïment a les empreses patrocinadores IFF, Ineos Composites i Fundació Caixa Benicarló, «que han estat al nostre costat des del primer dia» i ha anunciat la incorporació de la Diputació de Castelló i de la Universitat Jaume I al conjunt de col·laboradors i patrocinadors dels Premis.

La setmana gran dels Premis Literaris començarà dilluns 22 de novembre amb l’anunci dels guanyadors i culminarà dissabte 27 de novembre amb l’acte de lliurament.

Les obres es podran presentar fins al 31 d’agost, únicament a través de la plataforma electrònica creada per a l’ocasió. Les persones interessades hauran d’enviar una sol·licitud d’inscripció al correu premisliteraris@benicarlo.org. En la sol·licitud caldrà indicar les dades de l’autor/a (nom i cognoms, correu electrònic i nombre d’obres que presenta a cada modalitat) i les de l’obra a presentar (títol i modalitat).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari