Benicarló celebrarà el Nou d'Octubre amb concerts de Júlia, Clara Andrés i Essència

Benicarló celebrarà el Nou d'Octubre amb concerts de Júlia, Clara Andrés i Essència
30/09/2020 -

La celebració del Nou d’Octubre a Benicarló també estarà marcada per la pandèmia de la covid19. Els actes que organitzava cada any l’Ajuntament per a commemorar la festivitat s’han reduït a un concert promogut per Aviva Benicarló que tindrà lloc la vespra, el 8 d’octubre, a la plaça de l’Ajuntament. Els protagonistes seran el grup musical Júlia i la cantautora Clara Andrés, als quals se sumarà la formació comarcal Essència.

El grup Júlia i la cantautora Clara Andrés presentaran a Benicarló un espectacle conjunt anomenat L’Eix Radical, on la música d’autora es combina amb la tecnologia per oferir el pop més còsmic.

Clara Andrés és una compositora, cantant i guitarrista d’Oliva. Ha publicat tres treballs fins al moment i ha compost la banda sonora de diverses produccions audiovisuals i teatrals. Des de fa anys, la seua música forma part de la programació de multitud de concerts i festivals d’arreu del territori.

Júlia és un duo pop format per les alcoianes Estela Tormo i Lídia Vila. De de l’any 2012, el seu projecte inicial ha anat evolucionant d’un tipus de música electrònica molt suau i melòdica fins a arribar al terreny del pop elèctric.

Pel que fa a Essència, és un grup format per joves músics de la comarca, que ofereixen un repertori propi i de versions, que van des del rock, pop-rock, ska o el reggae. Tot i això, el seu so difereix del que podria ser una banda de rock clàssica, ja que combinen un aire més melòdic, que fins i tot recorda la música tradicional de la zona, cosa que els confereix el seu propi senyal d’identitat.

El concert és gratuït però l’aforament és limitat. Per assistir-hi, el públic haurà de recollir les invitacions al Mucbe, de l’1 al 7 d’octubre. Es repartirà un màxim de 4 invitacions per persona i serà obligatori l’ús de mascareta.

La resta d’actes que s’organitzaven des de la Regidoria de Cultura per a celebrar el Nou d’Octubre han caigut de l’agenda. L’acte institucional així com la processó cívica s’han suspés i tampoc hi haurà el tradicional Correllengua ni la Marxa Ciclista Popular.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari