L'Ajuntament de Benicarló contractarà 6 persones desocupades majors de 30 anys

A través del programa EMCORP l’Ajuntament cobrirà sis places de reforç per a la Brigada d’Obres i Serveis

L'Ajuntament de Benicarló contractarà 6 persones desocupades majors de 30 anys
12/11/2019 -

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha anunciat que l’Ajuntament de Benicarló donarà feina a sis persones desocupades majors de 30 anys a través del programa EMCORP, del Servei Valencià d’Ocupació, que ha finançat l’actuació amb 45.565,18 euros. Els contractes tindran una durada de sis mesos a jornada completa.

En concret, Sánchez ha detallat que «amb la subvenció rebuda i el complement que aportarà l’Ajuntament, volem contractar tres peons d’obra i tres peons agropecuaris, que esperem que es puguen incorporar el pròxim mes de desembre». Les sis persones realitzaran tasques de reforç a la Brigada Municipal d’Obres i Serveis.

Aquelles persones que estiguen interessades han de ser majors de 30 anys i estar inscrites al Labora (antic SERVEF) com a demandants d’ocupació en les dues categories que en aquest cas es pretén cobrir (peons d’obra i peons agropecuaris). En cas de no estar-ho, ho poden actualitzar fins a finals de setmana. Una vegada passat aquest període, l’Ajuntament presentarà al Labora una oferta d’ocupació, i el mateix Labora serà l’encarregat de realitzar una preselecció entre les persones que complisquen els requisits.

Més d’un milió d’euros en els últims 6 mesos

Sánchez també ha fet un balanç de les subvencions en matèria d’ocupació que l’Ajuntament de Benicarló ha rebut en els últims sis mesos. El regidor ha detallat que «en total, la inversió en aquest període, entre plans propis i plans del Pacte Territorial per l’Ocupació, arribarà fins als 1.197.104 euros, que es materialitzaran en vora 85 contractacions de persones desocupades».

«Crec que és una xifra molt important, que mostra la implicació de la Generalitat Valenciana i el bon treball que es realitza des del Departament de Promoció Econòmica», ha finalitzat el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari