Benicarló intensificarà els controls de trànsit de cara als dies grans de la Setmana Santa

Benicarló intensificarà els controls de trànsit de cara als dies grans de la Setmana Santa
08/04/2020 -

Durant els pròxims dies, i amb vistes als festius de la Setmana Santa, la Policia Local de Benicarló incrementarà el control de cara a detectar possibles arribades de persones propietàries de segones residències. El cap de setmana passat, els controls ja es van centrar en detectar aquests desplaçaments expressament prohibits per l’actual estat d’alarma.

«En principi —ha declarat l’inspector en cap de la Policia Local, Pedro Fa—, establirem un mínim de dos controls, tot i que la intenció és augmentar-los i fer-ne tres o quatre i dedicar el màxim d’esforç a controlar desplaçaments en vehicles». Els controls es realitzaran en tot tipus de vies i els agents comprovaran el motiu del desplaçament.

«Tots i totes hem de tindre clar que aquesta Setmana Santa no toquen vacances —ha destacat el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó— sinó quedar-nos a casa i contribuir a continuar millorant les xifres de contagis per Covid19». Añó ha recordat que «des de la Policia Local estem posant tots els esforços per a evitar aquests desplaçaments» i ha anunciat que «en els pròxims dies tornaran els 9 agents que es van incorporar per torn lliure el passat mes de gener i que es trobaven cursant la formació teòrica a Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE)».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari