Cor de Carxofa reedita el primer premi en la 3a edició dels pinxos més 'etxurats' de Benicarló

Cor de Carxofa reedita el primer premi en la 3a edició dels pinxos més 'etxurats' de Benicarló
20/01/2020 -

Aquest matí s’han donat a conéixer els guanyadors de la 3a edició dels pinxos de carxofa més «etxurats», que atorga el col·lectiu Urban Sketchers Maestrat. Entre els més de 30 establiments que participen en les Jornades del Pinxo, i que s’allargaran encara fins al 26 de gener, el restaurant Cor de Carxofa ha aconseguit el primer premi, amb el pinxo «Portobello secret»; seguit per Los Montaditos, amb el pinxo «Delícies del Maestrat» i pel Restaurant San Rafael, amb el pinxo «El Sant Sopar».

El col·lectiu ha entregat als tres premiats un quadre que ells mateix han dibuixat recreant cadascun dels tres pinxos guanyadors. Sobre això, l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha volgut agrair al col·lectiu l’organització d’aquest guardó i ha destacat que «els quadres que pinten i que entreguen com a premi són realment espectaculars».

El representant de l’associació, Enric Moya, ha remarcat que «han guanyat només tres, però ho hagueren pogut fer molts més perquè són tots molt bonics» i ha volgut detallar que «per a triar els guanyadors han votat vora 30 artistes tant de Benicarló com de la comarca i de les Terres de l’Ebre».

Independentment dels criteris gastronòmics, el premi als pinxos més «etxurats» valora altres tipus d’elements, com la composició, la presència de la carxofa des del punt de vista escultòric o el color.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari