La Residència El Collet de Benicarló activa el protocol anticovid19 per dos casos positius

La Residència El Collet de Benicarló activa el protocol anticovid19 per dos casos positius
09/11/2020 -

La Residència El Collet de Benicarló per a persones amb discapacitat ha activat tots els protocols anticovid19 després d’haver-se confirmat dos casos positius en el centre: un que correspon a un treballador i un altre que correspon a un dels usuaris, que ha quedat immediatament aïllat de la resta d’usuaris.

Les proves PCR es van dur a terme dissabte al matí, després que divendres a primera hora de la tarde es confirmara el positiu d’una de les treballadores del centre, i diumenge a la matinada, una vegada coneguts els resultats, es van posar en marxa totes les mesures higièniques, d’aïllament i de protecció establertes seguint el pla de contingència.

La presidenta de l’Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats, Gemma Cerdá, ha confirmat que «totes les famílies estan assabentades de la situació» i ha subratllat que «estem implementant totes les mesures requerides per tal de fer front al brot i intentar erradicar els contagis el més prompte possible».

El brot del Geriàtric: 12 persones contagiades

Pel que fa al Centre Geriàtric, on la setmana passada es va detectar un brot de 8 persones (6 usuaris i 2 treballadors), els casos han augmentat en quatre, i actualment hi ha 8 residents i 4 treballadors contagiats.

Divendres a la nit es van dur a terme tasques de desinfecció en totes les estances del centre.

La presidenta de l’OACSE ha manifestat que «a pesar de l’increment dels casos, l’evolució de les persones residents afectades pel virus, a data d’avui, és estable i segueixen el control dels sanitaris del centre».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari