El Cross Ciutat de Benicarló reunirà els millors clubs i atletes de la Comunitat Valenciana

El Cross Ciutat de Benicarló reunirà els millors clubs i atletes de la Comunitat Valenciana
04/11/2021 -

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, i el president del Club d’Atletisme Baix Maestrat, Gerardo Serrat, han presentat la 40a edició del Cross Ciutat de Benicarló, una de les proves més emblemàtiques del calendari esportiu benicarlando que enguany, a més, serà campionat autonòmic de clubs.

La prova, doncs, serà puntuable per al campionat autonòmic i també per a poder participar en el Campionat d’Espanya i comptarà amb la presència de més de 600 atletes de tota la Comunitat Valenciana en les diferents categories, des de sub8 fins a sénior, tant en categoria masculina com femenina.

«Coincidint amb els 40 anys de la prova i també amb el 40 aniversari del Club —ha explicat el regidor—, hem aconseguit portar aquesta cursa de màxima categoria, que serà la competició de cross més important de totes les que s’organitzen a la Comunitat Valenciana enguany».

El president del Club, per la seua banda, ha assegurat que «aquesta serà la millor manera de celebrar el nostre 40 aniversari» i ha recordat que el Cross Ciutat de Benicarló és el segon amb més edicions de tota la Comunitat Valenciana, només superat pel de Castelló.

Tant el regidor com el president han confirmat la presència massiva d’esportistes, «que després de la pandèmia necessiten recuperar les competicions d’alt nivell», i han convidat a la ciutadania de Benicarló i comarca a assistir a la competició. «Serà tot un espectacle», han assenyalat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari