La Policia Local de Benicarló posa 47 denúncies en la primera setmana de confinament

La Policia Local de Benicarló posa 47 denúncies en la primera setmana de confinament
23/03/2020 -

Durant la primera setmana de confinament pel COVID19, la Policia Local de Benicarló ha interposat un total de 47 denúncies per incomplir el Reial decret 463 pel qual es declara l’estat d’alarma. La majoria de denúncies s’han interposat a persones que estaven en la via pública sense causa justificada i a persones que circulaven amb vehicle per via urbana també sense causa justificada.

A pesar d’aquestes 47 denúncies, l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha fet un balanç «molt positiu» de la primera setmana de confinament, en el sentit que «penso que la majoria de veïns i veïnes de Benicarló està complint les normes i vull agrair-los a tots el seu comportament». «Estem vivint una situació difícil —ha constatat l’alcaldessa— però estic convençuda que entre tots i totes ho superarem».

Xaro Miralles també s’ha referit a les mesures que ha pres l’Ajuntament des del passat 12 de març i ha recordat que «a pesar que hem restringit l’atenció al públic i que tenim totes les instal·lacions municipals tancades, qualsevol persona que ho necessite pot contactar amb l’Ajuntament via telefònica o per correu electrònic».

Miralles ha remarcat també que «des del Departament de Serveis Socials s’han habilitat 3 línies directes de telèfon per als col·lectius més vulnerables».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari