Serveis Socials i Esports de Benicarló unifiquen l'oferta d'estiu per a xiquets i xiquetes de 3 a 16 anys

Serveis Socials i Esports de Benicarló unifiquen l'oferta d'estiu per a xiquets i xiquetes de 3 a 16 anys
17/06/2020 -

La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdá, i el regidor d’Esports, Fernando Jovaní, han presentat avui l’oferta lúdica, educativa i esportiva de l’Ajuntament de Benicarló per a aquest estiu. Una oferta que, per primera vegada, té el mateix calendari (del 6 al 31 de juliol), el mateix horari (de 9.00 a 14.00 hores) i el mateix preu: 90 euros per les 4 setmanes. Degut a la pandèmia de la covid19, ni l’Escola d’Estiu ni el campus Diverestiu no podran oferir el servei de menjador.

L’Escola d’Estiu que organitza cada any la Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives podrà acollir fins a un màxim de 150 alumnes d’entre 3 i 10 anys, que es repartiran entre els CEIP Eduardo Martínez Ródenas, el Francesc Catalan i l’Ángel Esteban. Cada grup de 10 xiquets i xiquetes tindrà assignat un monitor.

Pel que fa a les inscripcions, es podran fer en línia (https://bit.ly/2zFxU9h) o de forma presencial al local de Generacció (c. del Crist de la Mar, 47) de 10.00 a 14.00 hores. Les dates de les inscripcions varien en funció de l’edat dels alumnes. Així, l’alumnat nascut els anys 2014, 2015 i 2016 s’haurà d’inscriure els dies 22, 23 i 26 de juny. I l’alumnat nascut entre 2010i 2013 es podrà inscriure els dies 25 i 26 de juny.

El campus Diverestiu, amb una vessant més esportiva, també tindrà un aforament màxim de 150 xiquets i xiquetes. Les activitats es duran a terme majoritàriament en espais a l’aire lliure o semicoberts, com l’annex del Pavelló Poliesportiu, les Pistes d’Atletisme i l’Escola de Vela. El preu del campus inclou monitors titulats per a totes les activitats, trasllat de l’alumnat a cada activitat, material (sac i gorreta), assegurança d’accidents. Tot l’alumnat participant entrarà en el sorteig d’una bicicleta de muntanya.

Pel que fa a les inscripcions, seran únicament en línia i s’hauran de fer a través del web www.esportsbenicarlo.com del 17 al 24 de juny. Les llistes provisionals es publicaran el 25 de juny i el 29 de juny sortiran les llistes definitives d’admesos.

Els dos regidors han insistit en què «es compliran tots els protocols d’higiene, de distanciament, de neteja i de desinfecció» i han volgut traslladar un missatge de tranquil·litat a tots els pares i mares. «Estem en una situació molt difícil que ens ha obligat a fer molts de canvis, però estem preparant-ho tot per a què, tant l’Escola d’Estiu com el Diverestiu, es puguen dur a terme amb totes les garanties de seguretat».

Les dos regidories convocaran reunions prèvies amb els pares i mares que hagen matriculat els seus fills per tal d’explicar-los els detalls de totes les mesures que s’adoptaran.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari