Èxit de participació i alt nivell en el Concurs Gastronòmic de la Carxofa de Benicarló 2024

Èxit de participació i alt nivell en el Concurs Gastronòmic de la Carxofa de Benicarló 2024
22/02/2024 -

Un any més, el Concurs Gastronòmic de la Carxofa, organitzat pel Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP) de Benicarló, ha reunit a estudiants de cicles formatius de cuina i sala de diferents centres educatius de la Comunitat Valenciana i Catalunya amb l’objectiu d’innovar i incentivar la creativitat, amb la carxofa com a protagonista.

L’alumne de l’escola Hoteleria i Turisme de Cambrils, Marc Valderas, ha estat el guanyador del primer premi en la categoria de cuina. Maile Díaz, de l’Escola d’Hoteleria Institut Dertosa, ha aconseguit el segon premi i David Ortega, del CIPFP Benicarló, ha obtingut el tercer premi.

En la categoria de cocteleria creativa, el primer premi ha estat per a George Constantin, de l’IES Alfred Ayza, de Peníscola, mentre que el segon premi ha sigut per a Francisco Guard, del CIPFP Costa Azahar. El tercer premi ha recaigut en Carlos Crespo, de l’IES Guillem Alcalà, de La Pobla de Farnals.

L’alcalde, Juanma Cerdá, el regidor d’Agricultura, Borja Castell, el regidor d’Educació, Carlos Delshorts, i el director tècnic i responsable de qualitat del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Carxofa de Benicarló, Nacho Lluch, han assistit a l’entrega dels premis acompanyant l’equip directiu del CIPFP i l’alumnat que ha participat en l’organització del Concurs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari