Les Falles de Benicarló es tanquen amb una elevada participació a pesar de la pluja

Les Falles de Benicarló es tanquen amb una elevada participació a pesar de la pluja
23/03/2022 -

El regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, i l’inspector en cap de la Policia Local, Víctor Cheto, han fet balanç avui de la celebració de les Falles 2022, «unes falles molt esperades que veïns i visitants han pogut gaudir finalment amb tota la plenitud», ha dit el regidor de Festes i Falles.

El resultat de les dues setmanes de festa (des de la crida del 5 de març fins a la cremà del dia 20) ha estat «molt positiu gràcies a la col·laboració i la implicació de la Junta Local Fallera i de totes les comissions falleres», ha remarcat Manchón, que ha reconegut que «tot i que venim de temps difícils, encarem ara un temps carregat d’il·lusió que ens portarà a la celebració, l’any 2023, del 50é aniversari de les Falles de Benicarló».

En relació amb la seguretat, el regidor de Policia i Governació ha constatat que «s’han complit tots els objectius plantejats en les reunions prèvies». «Hem tingut permanentment tres patrulles de Policia Local al carrer, i en els dies de més afluència hem comptat amb fins a 5 patrulles», ha assenyalat Ilde Añó.

També la Guàrdia Civil i la Policia Autonòmica han establert protocols especials de vigilància, especialment durant la celebració dels actes més multitudinaris.

En relació amb els dos casos d’alteració d’ordre públic registrats en dos casals cèntrics de la ciutat, Añó ha destacat la «ràpida actuació de la Guàrdia Civil i el comportament exemplar de les comissions en la resolució dels conflictes».

També l’inspector en cap de la Policia Local ha agraït a les comissions falleres «el compliment estricte de l’horari de tancament dels casals, que ha sigut la millor garantia de seguretat». Víctor Cheto ha agraït la col·laboració de Guàrdia Civil, Policia Autonòmica i Protecció Civil al llarg de totes les Falles i ha subratllat que no s’ha produït cap incident en relació amb contenidors o vehicles cremats.

Els dos regidors han fet una menció especial al personal de la Brigada d’Obres i del servei de neteja, i a les comissions falleres per la rapidesa en el desmuntatge dels casals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari