Benicarló celebrarà les seues falles del 24 al 29 de juny

Benicarló celebrarà les seues falles del 24 al 29 de juny

Benicarló celebrarà les seues falles del 24 al 29 de juny després que el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, anunciara l’ajornament de les festes en tota la Comunitat Valenciana com a mesura de prevenció contra el coronavirus dimarts passat a la nit. Així ho han anunciat hui membres de la Junta Local Fallera de Benicarló.

Tal com han assenyalat en directe en À Punt, a poc a poc s’està tornant a la normalitat en el municipi i des d’aquest matí s’han començat a recollir els ninots que ja estaven plantats, així com les carpes i altres elements que ocupaven la via pública per a continuar amb la rutina. Fins al diumenge es continuarà treballant per a desmuntar i reordenar tot, segons fonts de la Junta Local Fallera de Benicarló.

Una de les representants de Junta Local Fallera ha assenyalat que, després d’una reunió entre els representants de les 13 comissions falleres, els membres de la junta i el regidor de Festes, Pedro Manchón, s’ha acordat que si és possible per les condicions de la crisi del coronavirus, seria bona data celebrar les festes josefines del 24 al 29 de juny.

La representant ha afegit que s’ha pensat en aquesta data perquè els xiquets ja haurien acabat el curs escolar i, en segon lloc, perquè es tracta d’un poble de costa que té una gran afluència de turistes i podria impulsar encara més aquestes festes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari