Les Festes de Benicarló apostaran per actes diferents protagonitzats per 'gent de casa'

Les Festes de Benicarló apostaran per actes diferents protagonitzats per 'gent de casa'
05/05/2020 -

Benicarló tindrà unes Festes Patronals 2020 molt diferents de les tradicionals celebracions que s’han organitzat els últims anys. Així ho ha confirmat la Regidoria de Festes i Falles i la Comissió de Festes, que, en un comunicat fet públic avui mateix, han anunciat que «Benicarló no podrà dur a terme unes Festes tal com en els últims anys s’han conegut» i han avançat que «dins de les possibilitats que permetran les autoritats sanitàries i governamentals, no ens resistim a seguir il·lusionats i no ens mancaran idees ni programa». «Volem ser positius —asseguren—, i d’aquest problema de segur traurem noves claus que ens il·lusionen».

El comunicat assenyala que «hem arribat a aquesta decisió de la mà dels diferents agents vinculats a la festa», en referència a la Coordinadora de Penyes i les nou penyes que en formen part. El text remarca que «en tot moment l’entesa i la comunicació han estat plenes» i agraeix a les penyes «la complicitat, l’exemple i la sensibilitat».

Pel que fa al paper de la reina, dulcinea i dames, el comunicat diu que «les xiquetes i joves que havien presentat instància per a poder ser representants de les Festes Patronals d’enguany, tindran opció preferent per a ser-ho el pròxim any 2021» i proposa que «les actuals reina, dulcinea i dames, escollides el passat 2019, seguiran sent les representants de les nostres festes». En aquest sentit, la Regidoria i la Comissió de Festes agraeixen «a totes les protagonistes, presents i futures, així com a les seues famílies, la seua discreció, paciència i comunió mostrada durant aquest temps carregat d’incerteses».

El regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, s’ha mostrat convençut de la decisió adoptada i ha constatat que «tot i que som conscients que les festes 2020 no seran unes festes a l’ús, no perdem l’esperança de poder organitzar unes festes diferents però igualment especials».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari