Les Festes Patronals 2022 de Benicarló es preparen per a tornar a la normalitat

Fins al 30 d’abril està obert el termini per a presentar-se als càrrecs de dama, cavaller, dama popular, dulcinea o tirant. Les entitats locals poden presentar les seues propostes per al programa fins al 27 de maig

Les Festes Patronals 2022 de Benicarló es preparen per a tornar a la normalitat
30/03/2022 -

La Regidoria de Festes i Falles i la Comissió de Festes segueixen treballant «a fons i amb tota la il·lusió» de cara a les properes Festes Patronals. Així ho ha destacat el regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, que ha animat la joventut de Benicarló a presentar-se als diferents càrrecs representatius: dama, cavaller, dama popular, dulcinea o tirant (la Cort Infantil de dames i cavallers infantils ja està completa des de les passades Festes).

Manchón ha recordat que, tal com es va acordar, tots els càrrecs de 2021 continuaran vigents enguany i que «de moment, ja tenim dues sol·licituds més, però volem que s’anime més gent».

En relació amb la confecció de la programació, el regidor també ha fet una crida a totes les entitats locals a presentar les propostes com més prompte millor, amb la data límit del 27 de maig.

Pel que fa a la composició de la Comissió de Festes, el regidor també ha cridat a la participació a totes aquelles persones interessades a treballar desinteressadament en l’organització de les Festes.

Finalment, Pedro Manchón ha anunciat que «enguany sí, podem dir que comptarem amb l’orquestra Panorama per a aquestes Festes Patronals, després que l’any 2020 haguérem d’anul·lar l’actuació arran de la pandèmia».

El regidor ha finalitzat dient que «seguint amb la tendència dels últims dos anys, les festes 2022 comptaran amb una important quota d’artistes benicarlandos».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari