Finalitzen les obres les obres de millora del Conservatori Mestre Feliu de Benicarló

Finalitzen les obres les obres de millora del Conservatori Mestre Feliu de Benicarló
22/12/2021 -

Aquesta setmana han finalitzat les obres de millora del Conservatori Professional de Música Mestre Feliu, uns treballs que s’han centrat en la millora de l’accessibilitat i en l’adequació de les instal·lacions a la normativa autonòmica dels centres d’ensenyaments artístics.

En concret, s’ha obert una porta d’accés que dona al carrer d’Hernán Cortés, independent de l’entrada que fins ara compartia amb l’Auditori Pedro Mercader, i s’ha instal·lat un ascensor que permet evitar les escales i accedir directament a la primera planta de l’edifici. També s’ha habilitat una bateria de lavabos per a ús de l’alumnat i professorat del centre.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada del director del Conservatori, Rafa Ávila, i de l’arquitecta municipal, Concha Mora, ha visitat les instal·lacions i ha subratllat que «era molt important poder dotar el Conservatori d’una entrada pròpia, separada de l’Auditori, ja que aquesta era una de les exigències de la Direcció General de Formació Professional Ensenyaments Especials per a poder cedir la gestió del Conservatori a la Generalitat». «Ha sigut una solució perfecta —ha remarcat Xaro Miralles— que millora fins i tot l’accés que teníem fins ara».

Respecte als requeriments necessaris per al traspàs de la gestió, l’alcaldessa ha constatat que «amb aquestes obres, el Conservatori compleix tots els requisits que ens reclamava la Conselleria» i ha confirmat que «el de Benicarló serà un dels primers conservatoris que se cediran a la Xarxa de la Generalitat».

Les obres han suposat una inversió de 123.928,20 euros (IVA inclòs), finançats a través del Pla 135 de la Diputació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari