Finalitzen els tallers d'ocupació Et Formem amb tres certificats de professionalitat a Benicarló

Finalitzen els tallers d'ocupació Et Formem amb tres certificats de professionalitat a Benicarló
27/11/2020 -

Els 24 treballadors (entre alumnat, professorat i direcció) dels dos tallers d’ocupació Et Formem han posat avui el punt i final a una etapa de 18 mesos de formació en jardineria que els han valgut tres certificats de professionalitat en l’especialitat de parcs i jardins. Paral·lelament, l’alumnat també ha rebut formació en competències informàtiques, prevenció de riscos laborals, inserció laboral, medi ambient i igualtat de gènere.

El taller depenent de l’Ajuntament de Benicarló ha treballat en tasques de neteja i desbrossament a l’Hort de la Mar, l’Hort de les Flors, el jardí exterior de l’Espai Empresarial Actiben o la zona enjardinada del Parador de Turisme. A més, ha participat en la recuperació, manteniment i neteja del jardí de la plaça de la Comunitat Valenciana (al costat de l’Auditori) i en la reposició de plantes i ressembra de gespa al jardí del Marynton. Finalment, també han fet tasques de desbrossament i revisió de reg al Sector 7 (zona del CEIP Ángel Esteban).

Pel que fa al taller depenent del projecte Obsedi Maestrat Litoral, l’alumnat ha actuat en la zona de la desembocadura del Barranquet i al Jardí de la Mar. També han intervingut en l’habilitació d’espais per a la celebració d’esdeveniments esportius (abans de la pandèmia), en la neteja d’entorns naturals afectats per la borrasca Gloria o en l’adequació de l’espai exterior de l’Espai Empresarial Actiben.

L’alumnat dels dos tallers, a través de les diferents sessions teòriques i pràctiques, ha adquirit competències i experiència, entre d’altres, per a planificació de treballs, col·locació de malles anti-herba, disseny i manteniment d’escocells, implantació de passarel·les per a hivernacles, disseny i instal·lació de sistemes de reg, processos de poda, instal·lació de mobiliari urbà o gestió de restes de poda.

Els tallers tenen una subvenció de 116.000 euros cadascun i estan finançats pel Fons Social Europeu, per la Generalitat Valenciana, a través de Labora, i pel propi Ajuntament de Benicarló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari