La Generalitat Valenciana licita la millora de la Costa Nord

La Generalitat Valenciana licita la millora de la Costa Nord
23/11/2021 -

L’Ajuntament informa que la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, ha tret a licitació obres de millora dels accessos de les cales Llanetes i Timbes, a la Costa Nord. En total el Govern Autonòmic ha previst una partida de 231.477€, amb un termini d’execució de sis mesos, un cop s’adjudiquen les obres.

Les feines consistiran en la millora dels accessos a les cales, la instal·lació d’enllumenat i la creació de zones de pàrquing, a més d’una àrea d’esbarjo amb un mirador que inclourà, pèrgoles, taules de pícnic, bancs, espais enjardinats i un carril per a vianants i bicicletes.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha fet una valoració positiva d’aquestes feines i afegia que “suposaran una important millora tant per als veïns de les urbanitzacions les Deveses i Timbes, com per als visitants que cada estiu venen fins a Vinaròs per gaudir de la nostra costa”. En aquest sentit, destacava que un cop enllestides les feines es disposarà de 26 places de pàrquing i sobretot aportarà una rellevant millora en la seguretat viària gràcies a la creació del carril per a vianants i bicicletes.

Per la seua banda, el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha assenyalat que les obres s’integraran amb la resta de la ciutat i també amb el paisatge natural de la costa, amb materials respectuosos amb el medi ambient. Segons destacava “són centenars les persones, entre veïns i visitants, les que s’apropen fins a la Costa Nord per a passejar, fer esport o gaudir de les cales úniques i naturals, i amb aquestes obres s’oferiran uns millors accessos, a més d’espais idonis per a descansar amb la mar de fons”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari