Gran nivell en el Concurs Gastronòmic de la Carxofa del CIPFP de Benicarló

Hi han participat huit alumnes en la categoria de cuina i sis en la de cocteleria creativa i gintònic

Gran nivell en el Concurs Gastronòmic de la Carxofa del CIPFP de Benicarló
03/03/2022 -

Després d’un any de parada obligada per la pandèmia, avui ha tornat amb força el Concurs Gastronòmic de la Carxofa de Benicarló que des de fa nou anys organitza el Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP) de Benicarló.

L’elevada participació i el gran nivell dels concursants han estat la nota destacada d’aquesta edició, que ha comptat amb alumnat procedent de centres de Benicarló, Peníscola, la Pobla de Farnals, Cambrils o Torrevella. També les modalitats s’han renovat, i enguany s’han premiat les categories de cuina, cocteleria creativa i gintònic.

Víctor Royo, de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, ha estat el guanyador en cuina, mentre que el segon premi ha estat per a Juanjo Sales, del CIPFP de Benicarló.

En la categoria de cocteleria creativa, els guanyadors han estat Alejandro Bonillo (primer premi), de la Pobla de Farnals, i Maribel López (segon premi), de Benicarló.

Finalment, en la categoria de gintònic, el primer premi ha estat per a Pablo Lorente, de Peníscola, i el segon per a Maribel López (Benicarló).

Tant els guanyadors com els participants s’han emportat un detall commemoratiu i una caixa de carxofes patrocinada pel Consell Regulador de la DO Carxofa de Benicarló.

Els jurats han estat formats per professionals de reconegut prestigi de la comarca. En la categoria de cuina han estat puntuant Rubén Miralles (Restaurant Rubén Miralles, Vinaròs), Carlos Miralles Vericat (Restaurant Mar Blava, Benicarló), Marc Martorell (Restaurant Gaudir, Alcossebre) o Roberto Belmonte (Restaurant Teruel, Vinaròs). Els quatre, exalumnes del CIPFP.

En la categoria de cocteleria, els jurats han estat Toni Cortés, Dani Silva, Pascual Fernández, Jesús Martínez i Carlos López.

Tots han destacat l’originalitat, la diversitat, la professionalitat i la qualitat de les propostes presentades.

Tant l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, com la directora del CIPFP, Ester Segura, han agraït als alumnes la seua implicació en el concurs. L’alcaldessa ha destacat que aquest tipus d’iniciatives són importants per a fomentar la motivació entre els alumnes i ha anunciat que des de l’Ajuntament se continuarà donant suport a aquestes iniciatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari