La Guàrdia Civil de Benicarló deté tres dones per sostraure diners de targetes bancàries

Pertanyien a una banda que estafava homes i gent gran a Benicarò, Peníscola i Vinaròs, presumptament

La Guàrdia Civil de Benicarló deté tres dones per sostraure diners de targetes bancàries

Tres dones d’entre 19 i 29 anys han sigut detingudes per la Guàrdia Civil de Benicarló acusades de retenir dues persones i sostraure’ls diners de les seues targetes bancàries, entre altres delictes, tal com ha informat l’institut armat.

Agents de la Guàrdia Civil van començar la investigació a l’abril, quan un ciutadà va denunciar que diverses dones amb les quals tenia amistat li van subministrar algun tipus de substància estupefaent per a minvar-li de les seues capacitats i poder així mantenir-ho tancat contra la seua voluntat en un local baix clau, durant dos dies.

En eixos dos dies, les acusades presumptament li van sostraure el seu vehicle per a facilitar el desplaçament i la comissió dels delictes, van realitzar diverses compres amb la seua targeta bancària i li van extraure 2.800 euros.

En aquests quasi dos mesos d’investigacions, el grup d’agents responsables de la investigació van detectar que les tres dones havien actuat d’igual forma amb una altra dona amb la qual havien conviscut per a ajudar-lo en les seues cures i labors diàries. En aquest cas, suposadament van arribar a retenir-la en el seu domicili i li van sostraure quasi 60.000 euros del seu compte bancari.

Les tres dones, d’entre 19 i 29 anys, pertanyien a una banda que estafava a homes i gent gran. Es guanyaven la seua confiança, sostreien les targetes de crèdit i així cometien diferents delictes, com l’extracció de diners en efectiu de caixers automàtics o compres en comerços dels municipis de Benicarló, Peníscola i Vinaròs, segons l’institut armat.

Per això, la Guàrdia Civil va procedir a la identificació, localització i detenció de tres dones com a presumptes autores d’un total de 26 fets delictius. Se’ls acusa de delictes d’estafa, lesions, furt de vehicle, robatori, apropiació indeguda, delictes contra la seguretat viària i contra la integritat moral, revelació de secrets i pertinença a una organització criminal a Benicarló i Peníscola.

Després de la seua detenció, han sigut entregades en els Jutjats de Vinaròs al costat de les diligències presentades contra elles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari