Generalitat i Benicarló estudiaran els possibles usos de les naus afectades pel Pativel

Les naus industrials es troben tocant a l’antiga N-340 i estan afectades pel Pla d’Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (Pativel). En la reunió, en què han estat presents l’alcaldessa de Benicarló, el regidor d’Urbanisme i l’arquitecta municipal, també s’han tractat altres temes relacionats amb la política territorial.

Generalitat i Benicarló estudiaran els possibles usos de les naus afectades pel Pativel
17/01/2020 -

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, el regidor d’Urbanisme, Román Sánchez, i l’arquitecta municipal, Concepción Mora, s’han reunit avui a València amb la secretària autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge, Immaculada Orozco, i la directora general de Política Territorial i Paisatge, Rosa Pardo, per tal d’estudiar els possibles usos que se’ls pot donar a les naus pròximes a l’antiga N-340 i que estan afectades pel Pativel.

A més, durant la reunió de treball també s’han tractat diversos assumptes de política territorial que afecten el municipi, com el Programa Paisatge de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, que pretén regenerar el litoral valencià.

Un altre dels temes sobre els quals també s’ha parlat ha estat el projecte de Via Litoral, que preveu posar en valor tota la línia de la costa que va entre la rambla de Cervera i el barranc d’Aiguadoliva. Un projecte que l’Ajuntament de Benicarló traurà a licitació en breu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari