El Ministeri certifica la primera despesa de l'EDUSI de Benicarló per valor de 300.000 euros

El Ministeri certifica la primera despesa de l'EDUSI de Benicarló per valor de 300.000 euros
16/10/2020 -

El Ministeri de Política Territorial i Funció Pública ha comunicat oficialment el resultat de la primera verificació en relació als projectes que s’estan executant a Benicarló a través dels Fons Feder i l’EDUSI Benicarló-Vinaròs. En concret, el Ministeri ha certificat la primera despesa per un import d’1,158.121,25 euros per al conjunt dels projectes executats a Benicarló i Vinaròs: 299.754,57 euros per als projectes executats per l’Ajuntament de Benicarló i 858.366,68 euros per als projectes executats per l’Ajuntament de Vinaròs. D’aquesta despesa certificada, s’abonarà a cada municipi el 50%.

Pel que fa a Benicarló, els projectes que s’han inclòs en aquesta primera verificació són l’execució de les obres del carrer del Riu (en un 50%, atés que l’altre 50% va anar a càrrec de la Diputació de Catelló), l’assistència tècnica per a la redacció del projecte d’eficiència energètica i la redacció dels projectes de rehabilitació de la casa del carrer Major i de la nova Biblioteca Manel Garcia Grau.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha valorat positivament aquesta primera certificació «perquè significa que estem fent bé les coses i que en breu començarem a rebre els fons». Xaro Miralles s’ha mostrat convençuda de què «en els propers mesos avançarem molt en l’execució dels projectes que ja tenim en marxa i en la licitació dels que encara queden pendents». «Uns projectes —ha assegurat Xaro Miralles— que suposaran un canvi important en la ciutat i marcaran el seu desenvolupament futur».

A hores d’ara, el Ministeri està pendent de verificar una segona certificació de 130.000 euros i abans del 30 d’octubre s’enviarà una tercera certificació que inclourà 1,3 milions d’euros en projectes que s’estan duent a terme a Benicarló: la nova Biblioteca, la casa del carrer Major, el projecte d’eficiència energètica i l’exposició Terra d’Ibers.

Tots els projectes inclosos en l’EDUSI estan cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari