Les Jornades del Polp de Benicarló 2022 tornen amb els pinxos com a protagonistes

Del 23 de setembre a l’1 de novembre, la localitat celebra la 14 edició d’un dels festivals gastronòmics més importants

Les Jornades del Polp de Benicarló 2022 tornen amb els pinxos com a protagonistes

Les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja de Benicarló 2022 tornen aquest dijous a la ciutat en la seua 14 edició amb els pinxos com a protagonistes a preus reduïts, tal com ha informat l’Ajuntament de Benicarló.

Com sempre, aquesta cita, una de les més importants de la capital gastronòmica, arrancarà dijous que ve 23 de setembre amb la mostra, en la qual podran degustar-se 650 racions elaborades amb polp i peix de llotja en el Magatzem de la Mar a les 19.00 hores.

Tot això, per 3 euros el pinxo i 1,50 la beguda, que podran consumir-se tant dins del recinte en una zona habilitada, com amb opció take away per a degustar-ho a casa o en un altre espai.

Els tiquets ja es poden adquirir a través del web benicarloevents.com, i també es podran comprar de manera presencial acudint des de demà dimarts fins a dijous a les 13.30 hores a l’Oficina de Turisme de Benicarló. També es podran comprar entrades el mateix dijous, durant la mostra gastronòmica, fins a fi d’existències.

Una programació gastronòmica completa

Al llarg de setembre i octubre (fins a l’1 de novembre), els veïns i veïnes i l’hostaleria benicarlanda es bolcaran en les activitats dedicades a les Jornades de Polp a Caduf i Peix de Llotja de Benicarló 2022. Amb una participació rècord de 26 bars i restaurants, es podran degustar els productes de la mar benicarlanda de tres maneres diferents: tapes a 6 euros, menú de 4 pinxos a 18 euros i menú degustació a un preu lliure fixat per cada restaurant.

A més, per als quals vulguen conéixer més a fons el producte i les professions que l’envolten, hi haurà una sèrie d’activitats que complementaran l’oferta gastronòmica. D’una banda, el Mercat Central serà l’escenari de dos showcooking amb polp i peix de llotja, els dies 8 i 29 d’octubre. Per un altre, també s’ofereix l’oportunitat d’aprofundir a l’entorn del producte una vegada arriba a terra, amb les visites guiades marineres, els dies 12 i 30 d’octubre, que mostraran la llotja, el port i el Museu dels Mariners.

A més, els xiquets també podran aprendre a través del taller infantil «Apedaçant, apedaçant…», una iniciativa per a acostar als més menuts el treball de les remenadores de xarxes, que tindrà lloc els dies 15 i 22 d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari