La Junta de Govern de Benicarló aprova l'expedient de la nova licitació de la Piscina Municipal

La Junta de Govern de Benicarló aprova l'expedient de la nova licitació de la Piscina Municipal
29/09/2021 -

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Benicarló ha aprovat avui l’expedient de contractació que inclou tots els plecs i annexos relatius a la nova licitació de la Piscina Municipal. Una vegada aprovat l’expedient, la documentació es penjarà a la Plataforma de Contractació del Sector Públic per tal que les empreses interessades puguen tindre accés a tota la informació.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s’ha mostrat satisfeta per aquest «nou pas important i imprescindible per a reobrir la Piscina». «Avui —ha explicat l’alcaldessa— posem en marxa un nou procés de licitació, el segon en un any, que culminarà en una adjudicació definitiva i que ens permetrà tornar a obrir les portes de la Piscina».

Xaro Miralles ha constatat que «esperem que aquesta segona licitació siga definitiva i que puguem tindre una Piscina en perfectes condicions per als pròxims 25 anys, amb totes les inversions que no s’han realitzat en els últims 20 anys».

Si es compleixen els terminis previstos, l’adjudicació podria fer-se efectiva a finals de 2021 o principis de 2022. Les empreses tindran 30 dies per a presentar la documentació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari