La carta als Reis d'Orient a Benicarló, per correu electrònic i en valencià

Aviva Benicarló proposa que els xiquets i xiquetes de Benicarló envien la carta per correu electrònic al seu rei preferit

La carta als Reis d'Orient a Benicarló, per correu electrònic i en valencià
09/12/2020 -

L’Agència de Promoció del Valencià Aviva Benicarló anima els xiquets i xiquetes de Benicarló a escriure la carta als Reis d’Orient en valencià i, ateses les circumstàncies especials que vivim enguany, proposa enviar la carta per correu electrònic per a assegurar que totes les cartes arriben al seu destinatari.

La carta es podrà descarregar des del web de l’Ajuntament (www.benicarlo.org/cartareis), on també hi ha disponible una versió per a acolorir i una versió en format PDF emplenable. A més, els xiquets i xiquetes podran enviar-la al seu rei preferit. Només caldrà seguir tres passos molt senzills:

1. Descarregar-se la carta de www.benicarlo.org/cartareis

2. Escriure la carta

3. Adjunta-la a un correu electrònic i enviar-lo a:

Melcior > melcior@benicarlo.org

Gaspar > gaspar@benicarlo.org

Baltasar > baltasar@benicarlo.org

A més, durant aquesta setmana, Aviva repartirà cartes als primers cursos de tots els centres educatius de la ciutat per tal que puguen fer arribar els seus desitjos als Reis d’Orient. No obstant això, els xiquets i xiquetes que no hagen pogut recollir la seua carta a escola, en trobaran a l’Oficina de Turisme durant les festes de Nadal.

La regidora de Serveis Lingüístics, Filo Agut, ha explicat que «enguany, per tractar-se d’un any tan diferent, hem pensat que la millor manera de què els xiquets i xiquetes de Benicarló facen arribar la carta als reis siga per correu electrònic». «Hem aconseguit les seues adreces —ha afegit la regidora— i ens han assegurat que contestaran tots i cadascun dels missatges que rebran».

Aquestes iniciatives s’emmarquen dins d’«El Nadal en valencià», una campanya de promoció del valencià destinada a fomentar la il·lusió d’aquestes dates nadalenques al mateix temps que afavorir l’ús del valencià.

Podreu trobar tots els recursos de la campanya (cantar, celebrar, escriure, felicitar, menjar i regalar) en la secció d’Aviva del web municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari