La Diputació secunda amb 11.300 euros les Tourist Info de Benicarló i Vinaròs per a millorar el servei

La Diputació secunda amb 11.300 euros les Tourist Info de Benicarló i Vinaròs per a millorar el servei
12/05/2021 -

La diputada provincial de turisme, Virginia Martí, ha visitat aquest matí els municipis de Benicarló i Vinaròs, localitats recolzades per la Diputació amb 4.924 euros i 6.400 euros respectivament, per a la contractació d’informadors turístics. Aquest suport és fonamental per a potenciar els serveis turístics de recepció i atenció de visitants.

Martí ha destacat que s’ha de concebre la província com ”una destinació turística segura, sostenible i pròxim” i ha afegit la importància de comptar amb ”unes oficines de turisme preparades de cara a la temporada d’estiu”.

Durant les visites, a escassos dies de la celebració del FITUR 2021, la diputada ha conegut de primera mà part dels projectes turístics de les corporacions encapçalades per Xaro Miralles i Guillem Alsina.

A més, aprofitant la visita a Vinaròs, Virgínia Martí ha pogut conèixer l’estat de les obres del Centre d’Inspiració Turística de Vinaròs. També s’ha reunit amb els tècnics del departament de turisme per a conèixer les previsions del pròxim Concurs Nacional de Cuina aplicada al llagostí que se celebrarà en la capital del Baix Maestrat el pròxim 7 de juny. Finalment, la diputada s’ha desplaçat fins al Mercat de Vinaròs, un mercat referent del Turisme Gastronòmic del territori castellonenc i que és el primer mercat que compta amb el segell gastronòmic provincial de ‘Castelló Ruta de Sabor’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari