La nit en vetlla de Benicarló celebra el X aniversari amb els millors espectacles de carrer

La nit en vetlla de Benicarló celebra el X aniversari amb els millors espectacles de carrer
05/07/2022 -

La nit en vetlla celebra deu anys d’animació de carrer amb un seguit de propostes teatrals i circenses que ompliran de màgia i il·lusió els carrers de Benicarló el pròxim 15 de juliol. Companyies nacionals i internacionals mostraran al públic una àmplia varietat d’espectacles que van des de la comicitat als malabars, dels jocs participatius a la dansa, o de les acrobàcies a la conscienciació sobre el trauma de la guerra.

El regidor de cultura, que ha presentat els continguts de la nit en vetlla de 2022 al costat del tècnic de cultura, Rafa Sánchez, ha dit que el X aniversari de la nit en vetlla «marca un esperat retorn després de dos anys de moltes dificultats en què s’ha aconseguit resoldre dues edicions molt complicades» que han permés «continuar vivint la cultura», en referència a les nombroses restriccions sanitàries que han condicionat els últims temps. Manchón ha subratllat el fet que enguany «la nit en vetlla torna per a evocar la millor i més ferma de les esperances».

La Plaça de Sant Bartomeu, el Passeig de Ferreres Bretó front l’Ajuntament, l’Avinguda de Joan Carles I, els carrers del centre i els jardins del MUCBE concentraran una marató d’espectacles que engegaran a les 19:30 i culminaran a mitjanit amb «somnis de sorra», que ja va formar part del programa en la primera edició de la nit en vetlla fa deu anys. Seran 6 hores ininterrompudes en què Benicarló bategarà intensament amb impactants creacions de teatre i circ itinerant i de carrer.

La nit en vetlla comptarà també amb la participació de «el joc de la vida», del Benicarlando Cristian Arín al gimnàs del Col·legi La Salle, en aquesta ocasió a benefici de la lluita contra la fibrosi quística.

Tant el tècnic de cultura com el regidor de l’àrea, Pedro Manchón, han coincidit a assenyalar que «l’essència de la nit en vetlla consisteix en el fet que succeeixen moltes coses en poc espai» i han convidat a Benicarlandos i visitants a disfrutar d’una nit al carrer que promet «experiències intenses».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari