La Policia Local de Benicarló identifica un presumpte autor de delictes de furt al descuit

Gràcies a la col·laboració ciutadana els agents han pogut identificar un jove que posseïa dues targetes bancàries a nom d’altres persones

La Policia Local de Benicarló identifica un presumpte autor de delictes de furt al descuit
03/05/2021 -

Agents de la Policia Local de Benicarló van identificar ahir un presumpte autor de delictes de furt al descuit, gràcies a un veí de la ciutat que va posar en coneixement que dos joves li havien sostret la seua cartera, presentant denúncia pels fets a la Guàrdia Civil. Posteriorment, la Policia Local va rebre una telefonada informant que dos joves havien intentat sostraure la cartera a una persona d’avançada edat en un carrer del centre de la ciutat.

La Policia Local destaca que durant la setmana s’han produït diversos fets similars en la població, que per la descripció i el modus operandi utilitzats pels autors podria tractar-se de les mateixes persones, per la qual cosa es va informar la Guàrdia Civil de Benicarló.

Amb la descripció de la vestimenta i les característiques físiques facilitada dels joves, la Policia Local va establir un dispositiu de vigilància gràcies al qual van observar un jove que coincidia plenament amb la descripció, qui en adonar-se de la presència policial va adoptar una actitud esquiva, posant de manifest que amagava alguns objectes a l’interior dels pantalons.

Tot seguit, es va procedir a la seua identificació i al registre superficial, comprovant que posseïa dues targetes bancàries a nom d’altres persones. Posteriorment, es va posar en coneixement de la Guàrdia Civil, qui es va fer càrrec de l’investigat i de les targetes bancàries confiscades, procedint a la instrucció de diligències.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari