Surt a licitació l'adaptació del local del carrer del Tossal de les Figueres de Benicarló

Els treballs consistiran a construir set sales que serviran com a aules de la Universitat Popular i altres activitats culturals

Surt a licitació l'adaptació del local del carrer del Tossal de les Figueres de Benicarló
09/12/2019 -

L’Ajuntament de Benicarló ha tret a licitació les obres d’adaptació del local del carrer Tossal de les Figueres que en un futur albergarà activitats culturals i també s’utilitzarà com un dels aularis de la Universitat Popular, concretament per als cursos de Restauració i de Dibuix i Pintura. L’espai, de titularitat municipal, compta amb 380 metres quadrats de superfície útil, però actualment es troba sense acabar. Amb aquestes actuacions es pretén dotar el local de les característiques necessàries per a poder dur a terme les activitats culturals.

En concret, s’habilitaran set sales, dues d’elles amb una major alçària que la resta per tal de permetre el treball amb peces voluminoses. També s’adaptarà un espai que servirà com a magatzem de neteja, a més de la construcció dels lavabos. A banda, es construirà una rampa a l’entrada que permetrà l’accés universal.

El termini previst per a l’execució de les obres és de quatre mesos.

El pressupost base de licitació és de 147.619,99 euros (IVA inclòs). El termini de presentació d’ofertes finalitza el 26 de desembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari