Dilluns entrarà en servei la nova parada de bus del carrer del Pintor Sorolla a Benicarló

La parada substituirà la del carrer de Jacinto Benavente per als autobusos que es desplacen en direcció Peníscola

Dilluns entrarà en servei la nova parada de bus del carrer del Pintor Sorolla a Benicarló
11/12/2020 -

El regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, ha confirmat que a partir del proper dilluns, 14 de desembre, entrarà en funcionament la nova parada d’autobús ubicada al carrer del Pintor Sorolla, una vegada finalitzats els treballs de la Brigada d’Obres i Serveis.

La nova parada substitueix la que es trobava al carrer de Jacinto Benavente i donarà servei als passatgers que es desplacen en direcció Peníscola. Per als passatgers que viatgen en sentit contrari, la parada continuarà sent la que es troba al carrer de Jacinto Benavente, enfront de l’anterior, tocant a la plaça de la Constitució.

«Era una reivindicació històrica del veïnat de Jacinto Benavente —ha explicat Ilde Añó—, que ens havia presentat moltes queixes per molèsties i per acumulació de persones en un tram de carrer on hi ha molt de trànsit de vianants».

El canvi d’ubicació de la parada millorarà també el trànsit de persones als voltants del Col·legi La Salle i donarà més amplitud per a l’entrada i sortida de l’alumnat. Paral·lelament, i per millorar també la circulació als voltants del CEIP Marqués de Benicarló, la Policia Local ha habilitat una zona de càrrega i descàrrega que facilitarà l’accés al centre educatiu.

«Evitar l’acumulació de persones als voltants dels centres educatius és una de les nostres prioritats, i estem implementant totes aquelles mesures que pensem que poden contribuir a ampliar els espais per als vianants».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari