La Mitja Marató de la Carxofa de Benicarló es torna a ajornar per la incidència de la pandèmia

La Mitja Marató de la Carxofa de Benicarló es torna a ajornar per la incidència de la pandèmia
28/10/2020 -

La Mitja Marató de la Carxofa, una de les curses més emblemàtiques del calendari esportiu benicarlando, s’ha tornat a ajornar per la pandèmia de la covid19, que dóna ara mateix una taxa d’incidència de 237 casos per 100.000 habitants a Benicarló.

«Davant de la situació actual i tenint en compte l’increment de casos que s’han produït en els últims dies, no podíem fer una altra cosa que ajornar de nou la Mitja Marató de la Carxofa», ha dit el regidor d’Esports, Fernando Jovaní. «La setmana passada —ha reconegut el regidor— estàvem segurs de poder realitzar la prova amb totes les garanties i ho teníem tot preparat segons els protocols establerts, però en poques hores les dades han empitjorat i ens hem vist en l’obligació d’ajornar la cursa de nou».

El primer ajornament es va produir al mes de gener, a causa dels efectes de la borrasca Glòria, i el segon es va decidir al març, degut a les conseqüències de la primera onada del coronavirus.

Les persones que vulguen sol·licitar la devolució de la inscripció poden enviar un correu a contacta@hj-fitness.es a partir del 2 de novembre. Les persones que vulguen mantindre la inscripció no cal que envien cap correu. L’Ajuntament farà pública la nova data de realització de la cursa el més prompte possible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari