La Mitja Marató es trasllada al 28 de març pels desperfectes causats per la borrasca Glòria

Alguns dels trams pels quals passa la cursa es troben encara impracticables com a conseqüències del temporal de mar de la setmana passada. La cursa estava programada per a aquest diumenge, 2 de febrer.

La Mitja Marató es trasllada al 28 de març pels desperfectes causats per la borrasca Glòria
29/01/2020 -

La XXXI Mitja Marató de la Carxofa Benicarló-Peníscola, que estava prevista per a aquest diumenge dia 2, se celebrarà finalment dissabte 28 de març. La causa d’aquest canvi de data és el mal estat d’alguns dels carrers pels quals passa la carrera, pels desperfectes materials provocats per la borrasca Glòria. En concret, l’avinguda del Papa Luna, que va des de Benicarló fins a Peníscola, és el tram més afectat a causa del gran volum d’arena acumulat al passeig.

La decisió l’ha pres el comité d’organització de la carrera després que ahir es realitzara una inspecció sobre el circuit. El comité, format per representants de les regidories d’Esports, Governació, Festes i Obres i Serveis, a més de Policia Local, Ajuntament de Peníscola, entitats esportives col·laboradores (Club d’Atletisme Baix Maestrat i Club Triatlón Basiliscus) i l’empresa Hj-Crono, ha conclòs que «tot i el gran esforç i els recursos humans i materials que s’han invertit per tal de tornar a la normalitat, els desperfectes han estat tals que resulta inviable assegurar un recorregut practicable i segur per als participants».

En aplicació del reglament de la prova, (article 17), atés que la suspensió ha estat per motius de causa major aliens a l’organització, en cas que les persones inscrites no pogueren participar en la nova data, es permetrà un canvi de titularitat de dorsal prèvia petició per escrit, però no s’abonaran devolucions d’inscripcions.

La decisió implica l’ajornament de la prova al 28 de març a les 16.30 hores, amb el mateix recorregut dissenyat per a aquest diumenge i homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA). La cursa forma part del calendari autonòmic de les mitges maratons i, des d’enguany, està incorporada al calendari de mitges maratons de la Diputació de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari