El Mercat Central de Benicarló renova la seua marca corporativa

Amb la renovació es pretén modernitzar la imatge del Mercat en l’any en què es compleix el 60 aniversari de la ubicació actual. La nova marca substitueix l’anterior, que ha estat vigent més de 20 anys.

El Mercat Central de Benicarló renova la seua marca corporativa
05/03/2020 -

La regidora de Comerç, Clara Cid, junt a Cinta Marzá, la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat, ha presentat avui la nova imatge corporativa del Mercat Central. Cid ha declarat que «el projecte iniciat per l’Associació de Venedors té la intenció de modernitzar la marca del Mercat i de dotar-la d’una marca nova i reforçada».

La nova marca pretén resumir la gran varietat de productes que es poden trobar al Mercat Central de Benicarló, per la qual cosa al nou logotip apareixen dos dels orígens principals dels productes: la terra i la mar. En aquest sentit, Sergio Naranjo, creatiu d’Alter Partner, l’empresa encarregada de la creació de la nova marca, ha manifestat que «vam començar a treballar amb la idea que el Mercat es basa en tres pilars fonamentals: varietat, proximitat i qualitat». Naranjo ha detallat el procés de creació del logotip, que a més incorpora el disseny d’una tipografia adequada al missatge que es vol transmetre.

Aquesta nova imatge substituirà l’anterior, que ha estat vigent més de 20 anys, en l’any en què el Mercat celebra els 60 anys en l’actual ubicació. La presidenta de l’Associació de Venedors ha manifestat que «per tal que la ciutadania relacione la nova marca amb el Mercat Central, es farà una potent campanya de publicitat, que inclourà la difusió de la imatge en autobusos, vinils i pancartes».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari