Miralles remodela l'equip de govern de Benicarló i assumeix Urbanisme

Miralles remodela l'equip de govern de Benicarló i assumeix Urbanisme
24/01/2022 -

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, va firmar divendres un decret de remodelació de l’equip de govern a través del qual se cessa el regidor Román Sánchez com a membre de la Junta de Govern Local i revoca les seues delegacions com a regidor d’Urbanisme. El regidor manté la delegació com a regidor de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local.

Xaro Miralles ho ha confirmat avui en roda de premsa, on ha anunciat que «seré jo mateixa qui assumirà la delegació d’Urbanisme, una àrea a la qual vull donar-li un impuls important en aquest any i mig que queda de legislatura per tal d’avançar en tres temes que són essencials per a Benicarló: la tramitació del Pla General d’Ordenació Urbana, la gestió dels fons europeus a través de l’estratègia DUSI o el programa Edificant, per a la reforma dels centres educatius».

L’alcaldessa, que ja va assumir la direcció de l’Àrea d’Urbanisme durant l’anterior legislatura (2015-2019), ha confirmat que «Román Sánchez seguirà sent regidor de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, on ha fet molt bona treball durant aquest 7 anys que porta al capdavant de l’Àrea». En aquest sentit, l’alcaldessa ha destacat els projectes que s’han dut a terme des de Promoció Econòmica en aquests últims dos anys «especialment difícils per la pandèmia —ha dit—, com les convocatòries d’ajudes a empreses i persones autònomes, la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització del polígon industrial o el Pacte per l’Ocupació Maestrat Litoral».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari