El Morrongo i la Caracola renoven un any més les dues banderes blaves per a Benicarló

El Morrongo i la Caracola renoven un any més les dues banderes blaves per a Benicarló
11/05/2021 -

Benicarló tindrà un any més dues platges amb el distintiu de qualitat de la bandera blava. El Morrongo i la Caracola han rebut de nou, per part de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), el reconeixement a nivell europeu per l’elevada qualitat ambiental de les seues platges i per l’excel·lència dels serveis que ofereixen.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, s’ha mostrat satisfeta pels dos distintius aconseguits, «fruit del treball realitzat durant tot l’any i dels recursos que s’han destinat a tindre les platges en les millors condicions». Cardona ha remarcat que «les dues banderes reconeixen l’esforç públic en el compliment dels criteris de qualitat en l’aigua i en la sorra, així com en els serveis de seguretat i accessibilitat per a les persones amb discapacitat».

Isabel Cardona ha subratllat la importància de la col·laboració amb les regidories de Medi Ambient i d’Obres i Serveis a l’hora de mantenir les platges en perfecte estat, tant pel que fa a la qualitat de les aigües com a la neteja de la sorra.

La temporada començarà oficialment el pròxim 29 de maig i finalitzarà el 3 d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari