El Mucbe acull un curs de formació sobre les migracions en la Prehistòria

El Mucbe acull un curs de formació sobre les migracions en la Prehistòria
21/07/2022 -

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada del cap del Servei d’Arqueologia de la Diputació de Castelló, Arturo Oliver, i el professor de la Universitat Jaume I Josep Benedito, ha inaugurat el curs d’arqueologia que des de fa 16 anys té lloc a Benicarló gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament, l’UJI, la Diputació i el Mucbe.

Xaro Miralles ha recordat que Benicarló és una ciutat «absolutament bolcada en la protecció, conservació i posada en valor del nostre patrimoni arqueològic» i ha reconegut que «és un orgull poder impartir cursos com aquest en el qual participen els millors especialistes en la matèria».

El curs, de llarga tradició a Benicarló, reuneix més de 60 persones participants i enguany tracta el tema de les migracions en l’antiguitat. Per a parlar sobre la matèria, s’han programat durant dos dies vuit conferències a càrrec d’experts que aportaran visions diverses sobre les causes de les migracions, les desigualtats socials o la procedència dels moviments migratoris, així com les tècniques i estudis que han permés conéixer l’origen i les conseqüències de la mobilitat territorial des de la Prehistòria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari