La música en directe i els Autos Locos, protagonistes de la Fira de la Joventut de Benicarló

arxiu

La música en directe i els Autos Locos, protagonistes de la Fira de la Joventut de Benicarló
08/06/2022 -

La Regidoria de Joventut està ultimant els detalls de la nova edició de la Fira de la Joventut, una trobada pensada per a promoure la convivència i fomentar la participació i l’associacionisme entre la població més jove.

La cita tindrà lloc aquest dissabte 11 de juny a la plaça de la Constitució, des de les 9.00 fins a les 3.00 hores de la matinada de diumenge. Durant tota la jornada hi tindran cabuda activitats lúdiques, música en directe i informació personalitzada de les diferents entitats que hi participaran, que tindran un espai específic juntament amb la joventut emprenedora.

Un dels plats forts del dia serà la tradicional cursa d’Autos Locos i la presentació del patinet elèctric Onewheel, un model de monopatí elèctric d’una sola roda que s’ha posat de moda entre la població més jove.

Al migdia hi haurà un dinar de germanor i a partir de la vesprada tindran lloc les actuacions musicals amb dj i música en directe, a càrrec dels grups Town Folks i Pimienta Molida, que s’allargaran fins a la matinada.

Per a la realització de la Fira de la Joventut, la Regidoria ha comptat amb la participació de la Coordinadora de Penyes, que aglutina les diferents associacions juvenils de Benicarló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari