Enguany no se celebrarà el Ple de l'estat de la ciutat a Benicarló

Enguany no se celebrarà el Ple de l'estat de la ciutat a Benicarló
11/11/2020 -

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha acceptat la petició dels tres grups municipals a l’oposició (Partit Popular, Ciudadanos i Compromís) de no convocar el Ple de l’estat de la ciutat que estava previst celebrar-se aquest dijous. La decisió s’ha pres per acord de la Junta de Portaveus.

Els portaveus dels tres grups han considerat «que no seria oportú mostrar una imatge de divisió de la Corporació Municipal en uns moments de crisi sanitària i econòmica com la que estem vivint».

«La nostra voluntat —ha expressat l’alcaldessa— era convocar el Ple per a fer balanç i aportar, cadascú des de la seua perspectiva, el seu punt de vista particular sobre la situació de la ciutat». «D’alguna manera —ha afegit l’alcaldessa— es tracta de passar comptes de forma conjunta en un fòrum on estem presents tots els representants escollits per la ciutadania». «Però donada la petició conjunta dels tres grups —ha assenyalat— hem decidit anul·lar la convocatòria».

El Ple de l’estat de la ciutat està pensat com una ferramenta per a garantir el debat i té com a objectiu principal radiografiar la ciutat i analitzar el funcionament de l’Ajuntament, a més de millorar en matèria de participació i transparència.

Es va convocar per primera vegada el novembre de 2017 i va seguir una segona convocatòria el novembre de 2018. L’any passat no es va convocar per coincidir en any electoral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari