Benicarló restringirà el trànsit en cap de setmana i regularà la circulació dels vianants

Benicarló restringirà el trànsit en cap de setmana i regularà la circulació dels vianants
06/05/2020 -

El regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, ha anunciat que l’Ajuntament de Benicarló està treballant en un pla per a regular la circulació de vianants i evitar l’acumulació de persones a la via pública, especialment en les zones més properes a la mar. La primera mesura, que ja s’aplicarà a partir d’aquest cap de setmana, serà reduir el tràfic rodat a l’avinguda del Marqués de Benicarló. El tancament serà efectiu de divendres a diumenge en horari de 18.00 a 23.00 hores.

«Volem oferir més espai a la ciutadania per a moure’s a peu, restringir la circulació de vehicles i, sobretot, afavorir el distanciament social en aquesta primera fase de desescalada», ha assegurat el regidor. Añó ha afegit que «d’aquesta manera propiciarem que les persones es puguen moure a peu amb seguretat i sense posar en risc la seua salut».

Per a reforçar aquest distanciament i evitar que els vianants circulen per la mateixa vorera en sentits diferents, es pintarà senyalització viària a les voreres dels carrers més concorreguts, en forma de fletxes i peus, per tal d’indicar el sentit de circulació de cada vorera.

Els vials on es regularà la circulació per les voreres seran Papa Luna, Marqués de Benicarló, Passeig Marítim, Méndez Núñez, Catalunya, Joan Carles I, Pius XII, Sant Francesc i Febrer Soriano.

La Policia Local reforçarà la seua presència en aquests carrers per tal d’informar la ciutadania de les mesures de regulació de la circulació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari