S'adjudica l'adequació de la futura seu de la Biblioteca de Benicarló

S'adjudica l'adequació de la futura seu de la Biblioteca de Benicarló
10/10/2019 -

La licitació estava dividida en dos lots: el primer, que inclou l’adequació de les instal·lacions, s’ha adjudicat per un import de 757.578,59 euros (IVA inclòs), mentre que el segon, que comprèn les obres del jardí i la instal·lació del mobiliari urbà exterior, s’ha adjudicat per 43.579,13 (IVA inclòs). El termini d’execució de les obres serà de 10 mesos.

L’Ajuntament de Benicarló ha adjudicat un nou projecte emmarcat en l‘Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI). Es tracta de l’adequació de la planta baixa de l’antic centre de salut, que es convertirà en la nova seu de la Biblioteca Manel Garcia Grau.

Pel que fa al primer lot, que inclou l’adequació de les instal·lacions per a passar de centre de salut a biblioteca, s’han adjudicat a l’UTE Omega Ingenia Obras y Servicios S. L./Civicons Construcciones Públicas S. L. per 757.578,59 euros (IVA inclòs).

El segon lot, que comprèn les obres del jardí i la instal·lació del mobiliari urbà exterior, s’ha adjudicat a BECSA S. A. per 43.579,13 (IVA inclòs). Aquest segon lot no començarà a executar-se fins que no estiga ben avançada l’execució del primer lot.

En total, l’adjudicació dels dos lots suma un total de 801.157,72 euros (IVA inclòs).

El termini d’execució de les obres serà de 10 mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari