Noves restriccions s'afegeixen a les mesures adoptades a Benicarló

Els centres de dia municipals i també els gestionats per entitats socials suspenen l’activitat. Les visites guiades turístiques s’ajornen i es prohibeix el públic en tots els esdeveniments esportius no regulats pel Consell Superior d’Esports. Totes les restriccions estaran vigents fins al 15 de novembre inclòs

Noves restriccions s'afegeixen a les mesures adoptades a Benicarló
30/10/2020 -

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha firmat un decret que entrarà en vigor avui mateix amb les mesures que s’aplicaran a Benicarló amb motiu de la pandèmia de la Covid-19 i que s’afegeixen a les que ja es van anunciar ahir.

Així, a la suspensió de l’activitat dels centres de dia assistencials del Nou d’Octubre i del Collet, avui s’ha afegit la suspensió de l’activitat de la unitat de respir que gestiona AFA Benicarló (Associació de Familiars d’Alzhéimer) i del centre que gestiona Ateneu Maestrat per a persones amb dany cerebral sobrevingut.

Es manté la decisió de no cedir espais municipals com el Magatzem de la Mar, la Cambra Agrària o l’Auditori Pedro Mercader per a reunions d’entitats i, a més, s’ajornen les activitats previstes amb guia turístic.

Pel que fa als espais culturals, el Mucbe podrà acollir visites de públic sempre i quan no supere el 50% de l’aforament autoritzat per a cadascuna de les sales i espais tancats del museu. L’Auditori Pedro Mercader manté la programació reduint l’aforament al 25%, sempre amb entrades numerades i seients preassignats. En el cas d’actes que s’organitzen en espais a l’aire lliure, el públic haurà d’estar assegut i no podrà superar el 50% de l’aforament autoritzat.

Finalment, sobre les mesures restrictives en relació a les activitats esportives, es tanca el parc de cal·listènia i queda prohibit assistir a entrenaments i competicions oficials (que es realitzaran a porta tancada), excepte en el cas de competicions regulades pel Consell Superior d’Esports. Es podran realitzar entrenaments individuals i grupals (en grups màxims de 20 persones) i activitats prèviament autoritzades pel Servei Municipal d’Esports.

Totes aquestes mesures estaran vigents fins al 15 de novembre inclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari