Cinc nous establiments de Benicarló aconsegueixen el segell de qualitat SICTED

Tabernas Selectas Rayfe, Tulipa, Restaurant Chuanet, Restaurant Cor de Carxofa i Restaurant San Rafael han estat reconeguts

Cinc nous establiments de Benicarló aconsegueixen el segell de qualitat SICTED
18/12/2020 -

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha anunciat que el comité de distinció del SICTED, el sistema estatal de qualitat de les destinacions turístiques, ha concedit cinc noves distincions a establiments de Benicarló que han acreditat el compliment dels requisits establerts.

Els establiments distingits són Tabernas Selectas Rayfe, Tulipa, Restaurant Chuanet, Restaurant Cor de Carxofa i Restaurant San Rafael, tots relacionats amb el sector de la restauració. Aquests cinc establiments s’afegeixen a les cinc entitats privades i públiques que ja tenien concedit aquest segell i que l’han renovat amb èxit: Apartaments Els Romers, Hogar del Pescador, Anavegar, el Mucbe i la Tourist Info de Benicarló.

Isabel Cardona ha assenyalat la importància d’aquest reconeixement a l’hora de posar sobre el mapa aquelles empreses i entitats de Benicarló que aposten per la qualitat dels seus serveis. «Des de l’Ajuntament continuarem donant suport a aquest sistema de qualitat turística perquè volem que Benicarló siga un referent turístic, i la qualitat és la millor manera de reforçar la competitivitat turística de la nostra destinació i de posar en valor els nostres recursos i els nostres espais», ha dit la regidora.

El distintiu de qualitat SICTED, en el qual hi participen el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i la Generalitat Valenciana, compta actualment amb gairebé 200 destinacions turístiques adherides a tot Espanya i més de 5.000 empreses i entitats reconegudes amb el seu segell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari