Les obres d'adequació del nou aulari de la Universitat Popular finalitzaran al setembre

En aquest nou espai ubicat al carrer del Tossal de les Figueres s’habilitaran quatre aules, tres per a activitats artístiques de la Universitat popular i una altra per a l’Associació Betlemística del Baix Maestrat. Les obres tenen un pressupost d’adjudicació de 119.088,20 euros i es financen a través del Pla Castelló 135 de la Diputació.

Les obres d'adequació del nou aulari de la Universitat Popular finalitzaran al setembre
24/07/2020 -

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada del regidor d’Urbanisme, Román Sánchez, ha visitat avui les obres d’adequació del local municipal ubicat al carrer del Tossal de les Figueres, on s’estan adequant tres noves aules per a la Universitat Popular (per als cursos de Dibuix i Pintura i Restauració de Mobles) i un ampli espai per a l’Associació Betlemística del Baix Maestrat.

Xaro Miralles ha recordat que «aquestes són unes obres llargament desitjades, especialment per l’alumnat de Pintura i Restauració de Mobles de la UP, que des de 2015 no té un espai en condicions per a cursar aquestes especialitats». Sobre l’espai que se cedirà a l’Associació Betlemística, l’alcaldessa ha assenyalat que «els membres de l’associació feia molt de temps que reclamaven un lloc per a poder dur a terme el seu treball» i ha remarcat que «fan una tasca molt important de recuperació de la imatge del Benicarló més antic».

Per la seua banda, el regidor d’Urbanisme, Román Sánchez, ha subratllat que els cursos que es podran impartir al nou aulari «són els que més èxit han tingut històricament i sempre han estat en instal·lacions en precari». «La nostra intenció —ha afegit el regidor— és que el proper curs, la UP puga iniciar els tallers de Dibuix i Pintura i Restauració de Mobles en la nova ubicació», tot i que ha constatat que la pandèmia ha provocat alguns retards en el calendari de les obres.

Les obres, amb un pressupost d’adjudicació de 119.088,20 euros (IVA inclòs), tenen un termini d’execució de quatre mesos i es financen a través del Pla Castelló 135 de la Diputació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari