L'ocupació hotelera a Benicarló arriba al 77,5 % durant els mesos de juny i juliol i recupera xifres prepandèmia

El Parador ha assolit una ocupació del 99%, els apartaments un 85%, la resta d’hotels un 56 % i els càmpings se situen en un 65%

L'ocupació hotelera a Benicarló arriba al 77,5 % durant els mesos de juny i juliol i recupera xifres prepandèmia
18/08/2021 -

L’ocupació hotelera a Benicarló en el que portem d’estiu reflecteix una recuperació del sector i s’aproxima a dates anteriors a la pandèmia. Tal i com ha explicat la regidora de Turisme, Isabel Cardona, «durant els mesos de juny i juliol vam tindre una ocupació del 77,5%, una xifra ens situa en dades anteriors a la pandèmia». «Si l’any 2019, que va ser un any bo, vam arribar al 78%, enguany ja portem un increment molt positiu, quan encara falten per comptabilitzar els mesos d’agost i setembre».

En concret, el Parador de Turisme ha registrat una ocupació del 99,9 %, mentre que els apartaments han tingut una ocupació del 85%. La resta d’hotels, de 2 o 3 estrelles, han registrat un 56% i els càmpings un 65%. «Sense dubte —ha remarcat la regidora—, estem davant d’una bona temporada i pensem que si es manté la tendència, tot indica que les previsions per al mes d’agost seran molt positives».

Pel que fa als punts d’informació turística, durant els mesos de juny i juliol s’han registrat 2.700 visites, mentre que al 2019 se’n van registrar 3.200. Segons Isabel Cardona, «aquestes dades també evidencien una bona recuperació, centrada principalment en l’augment dels turistes nacionals per davant dels internacionals».

El sector de la restauració també ha fet una valoració positiva de la primera meitat de l’estiu i l’associació Restauració Benicarló ha assenyalat l’increment notable dels turistes nacionals que aposten per degustar la gastronomia de la zona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari