Tres platges de Benicarló tancades al bany per contaminació en les seues aigües

El consistori ha hissat la bandera roja després de conéixer la situació i prendrà noves mostres

Tres platges de Benicarló tancades al bany per contaminació en les seues aigües

L’ajuntament ha informat que a les platges del Morrongo, el Gurugú i la Caracola de Benicarló no està permés el bany per contaminació d’origen residual de curta duració, segons ha concretat a través de les seues xarxes socials.

Les tres platges han hissat la bandera roja per a prohibir el bany després de rebre la comunicació de la situació per part de la Direcció General de l’Aigua, en la qual s’informa el consistori que han trobat nivells elevats de paràmetres microbiològics de control que superen els límits establits sobre la gestió de les aigües de bany.

Així, tal com ha informat l’Ajuntament de Benicarló, “hui mateix es prendran noves mostres per a realitzar una nova analítica, que es tramitarà per via d’urgència perquè es puguen conéixer els resultats demà mateix”.

“Tan prompte com les analítiques ho permeten, les platges del Morrongo, el Gurugú i la Caracola tornaran a obrir-se al bany”, ha afegit en una publicació en Facebook en la qual el consistori ha recordat que la platja de la Mar Xica continua oberta al bany amb normalitat per als i les banyistes que desitgen acudir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari