El Ple de Benicarló aprovarà la suspensió de la taxa d'ocupació de la via pública per al segon semestre

El Ple de Benicarló aprovarà la suspensió de la taxa d'ocupació de la via pública per al segon semestre
26/04/2021 -

El Ple de l’Ajuntament de Benicarló previst per a aquest dijous aprovarà la suspensió de la taxa d’ocupació de la via pública per al segon semestre de l’any 2021, amb l’objectiu d’ajudar els hostalers locals a fer front a la crisi provocada per la covid-19.

La suspensió, que ja es va aplicar el segon semestre de 2020 i el primer de 2021, beneficiarà bars, restaurants i cafeteries. Als paradistes del mercat ambulant ja se’ls havia aplicat la suspensió per a tot l’any actual.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha declarat que «hem pres aquesta mesura perquè volem contribuir a reduir la pressió fiscal sobre els establiments de Benicarló per a frenar les conseqüències de la covid-19 i també per a ajudar a reactivar l’economia local».

Per la seua part, el regidor d’Economia i Hisenda, Carlos Flos, ha remarcat que «com a administració local, intentem reduir tot allò que podem per a beneficiar els establiments, per això mentre siga necessari seguirem adoptant aquestes mesures».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari