La Policia Local de Benicarló activa un registre per a VMP i bicicletes amb pedaleig assistit

El registre permetrà acreditar la propietat del vehicle en cas de possible robatori. En el full s’inclouen les dades del vehicle i també informació relativa a la normativa de circulació d’aquest tipus de vehicles.

La Policia Local de Benicarló activa un registre per a VMP i bicicletes amb pedaleig assistit
21/01/2021 -

En el marc de la campanya informativa que la Policia Local de Benicarló va començar a primers d’any per tal de regular la circulació de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP), aquesta setmana ha entrat en funcionament un registre per a VMP i bicicletes de pedals amb pedaleig assistit.

L’objectiu d’aquest registre és reunir el màxim de dades possibles referents a aquests tipus de vehicles per tal que, si es produeix un robatori, el propietari puga acreditar la propietat del vehicle i siga més fàcil recuperar-lo.

En el full de registre s’inclou, a més de les dades personals, informació relativa a la marca, el model, el color, el número de xassís o la potència.

Paral·lelament, el full amb les instruccions per al registre també inclou informació sobre les característiques dels VMP i de les bicicletes de pedals amb pedaleig assistit, les normes d’ús i la normativa que regula la circulació d’aquest tipus de vehicles.

La creació d’aquest registre municipal permetrà que, en un futur, quan la Direcció General de Tràfic active el seu propi registre a nivell estatal, l’Ajuntament de Benicarló puga traspassar a la DGT les dades del registre municipal. «La nostra intenció és que el màxim nombre de propietaris puguen beneficiar-se de formar part del futur registre estatal, de manera que si els seus vehicles són objecte de robatori fora de Benicarló, seria més fàcil poder-los recuperar».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari