Benicarló posa en marxa l'onzena edició dels Premis al Comerç Local

Benicarló posa en marxa l'onzena edició dels Premis al Comerç Local
05/11/2019 -

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Benicarló ha convocat una nova edició dels Premis al Comerç, amb l’objectiu de promoure la qualitat de l’empresa comercial, i també com a reconeixement a l’activitat empresarial desenvolupada en el sector comercial o de serveis. Les candidatures es poden presentar fins al 18 de novembre.

Un any més, la Regidoria de Comerç vol fer visible la seua aposta pel comerç de Benicarló convocant els Premis al Comerç Local, una iniciativa que té la voluntat de promoure i potenciar la qualitat de les empreses comercials, així com de reconéixer l’activitat empresarial desenvolupada al llarg de la seua trajectòria. Els premis tenen un caràcter honorífic i consisteixen en una distinció i un trofeu atorgats per l’Ajuntament de Benicarló. Segons s’estableix en les bases publicades, podran optar als premis les xicotetes i mitjanes empreses vinculades a l’activitat comercial o de serveis, que compten amb un o més establiments a la ciutat de Benicarló.

Els premis s’engloben en quatre categories diferents: Premi a la Trajectòria Empresarial (com a reconeixement a una empresa amb una antiguitat major de 50 anys, sense haver canviat de titular més enllà de la successió familiar); Premi a la Solidaritat i a la Responsabilitat Social Empresarial (en reconeixement a empreses que destaquen per la seua activa col·laboració i implicació amb la societat local); Premi a la Qualitat Comercial (destinat a reconéixer l’esforç de tots els establiments que hagen dut a terme la implantació d’un sistema de qualitat certificat); i, finalment, Premi a la Renovació i Imatge Comercial (per a reconéixer l’esforç, treball i inversió d’aquells empresaris que han dut a terme millores i reformes dels seus establiments en els últims 3 anys).

Les candidatures per a les diferents categories es poden presentar fins al 18 de novembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari