Es posen les primeres vacunes contra la COVID-19 a Benicarló

Es posen les primeres vacunes contra la COVID-19 a Benicarló
30/12/2020 -

Ahir de vesprada, personal del Centre de Salut de Benicarló va posar la primera de les dos dosis de la vacuna de la covid19 als nou treballadors i a 11 dels 16 usuaris de la Residència Sant Francesc. En concret, la primera persona vacunada ha estat l’usuari de la residència Víctor Ferreres Urchaga.

Està previst que en el moment en què a les persones que han vacunat avui se’ls pose la segona dosi, es comence a vacunar als cinc usuaris de la residència restants, que en aquests moments estan passant les festes de Nadal als seus domicilis familiars i no estan convivint al centre.

Pel que fa a l’inici de la vacunació al Geriàtric Sant Bartomeu i a la Residència i Centre de Dia El Collet, Salut Pública encara no ha determinat la data.

Durant el primer trimestre del 2021, a la Comunitat Valenciana, s’administraran més de 377.000 dosis de la vacuna Pfizer, que corresponen, al tractar-se de dos dosis per persona, a més de 188.000 persones vacunades. Després dels centres residencials, la vacuna començarà a administrar-se al personal sanitari que treballa en primera línia de la lluita contra la covid19, a la resta de personal sanitari i als grans dependents no institucionalitzats.

Actualització de dades als centres socials

Respecte dels contagis al Geriàtric Sant Bartomeu, en aquest moment hi ha un cas actiu d’una treballadora, per la qual cosa s’ha realitzat un cribratge tant als treballadors com als usuaris del centre, que ha resultat negatiu per a tots els residents i personal.

Pel que fa a la Residència i Centre de Dia El Collet, no hi ha casos positius, encara que s’està pendent de la serologia que es durà a terme demà per tal de donar per tancat el brot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari