El programa 'Fem festes, fem poble' explicarà tota l'actualitat de les Festes Patronals de Benicarló

El programa 'Fem festes, fem poble' explicarà tota l'actualitat de les Festes Patronals de Benicarló
18/08/2020 -

Donades les actuals circumstàncies de crisi sanitària i les limitacions al voltant de les trobades socials, la Regidoria de Festes i Falles de Benicarló ha decidit posar en marxa un magazín televisiu diari per tal de fer arribar al major nombre de persones tota la informació referent a l’actualitat de les Festes Patronals, que arrancaran aquest diumenge 23 d’agost.

El programa portarà per nom ‘Fem festes, fem poble’ i inclourà entrevistes, reportatges i testimonis a peu de carrer al voltant dels actes més destacats. «D’alguna manera —ha explicat el regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón—, volem transmetre l’essència d’aquestes festes tan especials i, ja que molts dels veïns i veïnes de Benicarló no podran assistir a tots els actes, els ho farem arribar a través de la televisió i les xarxes socials sense que s’hagen de moure de casa».

El magazín tindrà una durada de 9 dies, del 23 al 31 d’agost ambdós inclosos, i estarà presentat pel periodista Javier Fresquet i produït per la productora Mediarec. La retransmissió es podrà seguir cada dia a les 14.00 h a través de Canal 56 i pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Benicarló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari