Benicarló es plena de cultura en les Festes Patronals

Coneix tota la programació de les festes de Benicarló 2020

Benicarló es plena de cultura en les Festes Patronals
21/08/2020 -

Un any més, Benicarló celebra les seues festes, encara que aquesta vegada marcades per les restriccions de la crisi sanitària i més centrades a mostrar el potencial cultural de Benicarló.

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, assegura que no s’ha organitzat un programa excessivament festiu, però sí que es vol traure tota la punta al potencial cultural de Benicarló, tant des del punt de vista musical, com teatral i artístic.

Per als veïns i veïnes de Benicarló que no puguen assistir a tots els actes, s’ha posat en marxa un magazín televisiu diari sobre l’actualitat de les festes. La retransmissió de ‘Fem festes, fem poble’ es podrà seguir cada dia a les 14:00 h a través de Canal 56 i pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Benicarló.

Serà necessari adquirir localitats a un preu simbòlic per a assistir a aquests actes, per a poder controlar els aforaments i amb les mesures d’obligat compliment.

 Programació

El dimarts 25 començarà amb dos espectacles infantils a les 19:00 h, “El show de Pelina”, a la plaça de Ramon Lull, i l’espectacle infantil “Muniatto Show”, a la pista jardí del passeig Marítim.

A les 19:30 h tindrà lloc el Concert de Festes de la Coral Polifònica Benicarlanda amb la participació de la Coral Juvenil Kylix, al pati del col·legi La Salle. A les 20.00 h serà el teatre “Llama a un inspector”, a l’Auditori Pedro Mercader, a les 20:30 h, la “Música als Jardins del Mucbe. Nit de la Corda”, un concert del quartet format per Ana Falcó (violí), Àngels Espiell (violí), David Guzmán (viola) i Marta Zapata (violoncel). A les 21:30 serà el concert de “Free Boleros”, a la plaça de l’Ajuntament i a les 22:30 el teatre “Llama a un inspector” -aquesta vegada la segona sessió-, a l’auditori Pedro Mercader.
Per últim, a les 23:00 tindrà lloc el Concert de Palo Domado, a la pista annexa exterior del Pavelló Poliesportiu.

El dimecres 26 començarà amb els espectacles infantils “El show de Pelina” (segona sessió) (19:30 h) i “Zapatos en el aire” (19:30 h), a la plaça de Ramon Llull i la pista jardí del passeig Marítim, respectivament. Més tard, serà el Collage musical del CBE Madison, al pati del col·legi La Salle (19:30), el teatre “Manteniendo las distancias” (20:00 h), a l’Auditori Pedro Mercader, el Concert del quintet format per Manuel Monserrat (flauta), Anabel Querol (oboé), Josep Arnau (clarinet), Rosa Bellés (fagot) i Edgar Rodríguez (trompa) (20:30 h), el Concert de la Xaranga ‘Ls Desmadrats’ (21:30 h), a la plaça de l’Ajuntament, el teatre “Manteniendo las distancias” (segona sessió), a les 22:30 h, i, per últim, el Concert de Bratwurst Secret, a la pista annexa exterior del Pavelló Poliesportiu i a les 23.00 hores.

El dijous 27 començarà amb els espectacles infantils “A su servicio”, a la plaça de Ramon Llull, i “Zapatos en el aire” (segona sessió), a la pista jardí del passeig Marítim (19:00 h).  A les 19:30 serà el Concert de música tradicional a càrrec de Fartabelitres i a les 20:00 h el teatre “No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas”, a l’Auditori Pedro Mercader. A les 20:30 h serà el Concert del quartet format per Francesc Aparicio (trombó), David Marqués (bombardí), Eduardo Ruano (tuba) i David Altaba (tuba), i a les 21:30 h el Concert d’Antonio Ruiz, a la plaça de l’Ajuntament
A les 22:30 h es repetirà el teatre “No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas”, a l’Auditori Pedro Mercader, i la jornada acabarà amb el Concert de Town Folks, a la pista annexa exterior del Pavelló Poliesportiu i a les 23:00 hores.

El divendres 28 tindran lloc els espectacles infantils “A su servicio” (pl. de Ramon Llull) i “Safari” (pista jardí del passeig Marítim), a les 19:00 hores. Els seguirà el Concert d’Havaneres i Música Tradicional, al pati del col·legi La Salle (19:30 h), la Nit de la Percussió als Jardins del Mucbe (20:30 h), el Concert de Juan Cortés, a l’Auditori Pedro Mercader (21:30 h), el Recital de música urbana amb els joves cantautors Kliz, Filippi i Jlow, al Jardí de Pons (22:00 h), l’activitat familiar nocturna “Què ens conten les estrelles?”, al voltant dels mites grecs, que són representats a les constel·lacions a través de narracions, teatre i titelles (Museu dels Mariners, 22:00 h), Teatre “Birds” (pl. de l’Ajuntament, 22:30 h), i el Concert de Dani i Leo Tejedor, que presenten en primícia el seu segon disc “¿Qué voy a hacer hoy?” (pista annexa exterior del Pavelló Poliesportiu, 23:00 h).

El dissabte 29 començarà amb els espectacles infantils “Safari” (pl. de Ramon Llull) i “Alicia y las reinas” (pista jardí del passeig Marítim), a les 19:00 h. Els seguiran els monòlegs a l’Auditori Pedro Mercader (20:30), la “Nit de la Veu”, amb Clara Ruiz (soprano),Carlos Casóliva (tenor), Gemma Roig (soprano), Mar Anglés (arpa) i Carme Gil Betancourt (piano), el Concert d’Open Jazz Collective (pl. de l’Ajuntament, 21:30), la segona sessió de monòlegs (22:30), i finalitzarà amb el Concert de Pep Gimeno, Botifarra (pati del col·legi La Salle) i el Concert de tribut a Mecano (pista annexa exterior del Pavelló Poliesportiu), a les 23:00 hores.

L’últim dia, el diumenge 30, tindran lloc els últims espectacles infantils “Alicia y las reinas” (pl. de Ramon Llull) i “Muniatto Xou” (pista jardí del passeig Marítim), a les 19:00 hores. A les 19:30 serà el Recital del tenor benicarlando Juan Oms (pl. de l’Ajuntament), a les 20:00 tornarà la Slap Drum Orquestra, amb 35 bateries de Benicarló, Vinaròs, Santa Magdalena, Alcalà de Xivert, Peníscola, Ulldecona, Càlig, Sant Carles de la Ràpita i altres localitats (camp de futbol Àngel Pitxi Alonso, 20:00 hores).

Per últim, les Festes Patronals tindran la seua cloenda amb el Concert de l’Orquestra Clàssica de Benicarló, al jardí del Parador de Turisme (21:30), i, tot seguit, es proclamarà el fi de les Festes amb focs d’artifici.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari